ÖSZTÖNDÍJ

A BBTE ösztöndíj szabályzata a https://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/burse/regulament_burse címen érhető el, az ösztöndíj kérés pedig INNEN letölthető le.

TANDÍJ CSÖKKENTÉSÉNEK LEHETŐSÉGE

Bizonyos feltételek mellett a BBTE lehetőséget biztosít a tandíj csökkentésére. Részletes információk EBBEN a dokumentumban. A kérés INNEN tölthető le.

Kérvények – szabályzat és leadási határidők – 2023/2024

A 2022-2023-as egyetemi év lezárása sajátos esetekben(tanulmányok megszakítása, tanulmányok meghosszabítása, áthelyezés, megszakított tanulmányok folytatása, újrairatkozás)

A kérések a mellékelt model alapján 2023 szeptember 4-8 között kell elküldeni a titkárságra  (edit.almasy@ubbcluj.ro). A határidők nem betartása, az érvényben levő szabályok alapján, a hallgatói státusz megszűnését eredményezi.

Figyelembe véve az érvényben levő rendelkezéseket, a benyújtott kérvény jóváhagyása után 24/48 órával a hallgató az AcademicInfo paltformon vagy más módon (részletek 0264-590801) fizetheti ki az esetleges illetékeket.

 Tanulmányi szerződések 

2023 szeptember 25 – október 6 között tölthetők ki on-line az AcademicInfo platformon, melynek nyomtatott és aláírt változatát e-mailben kell elküldeni a titkárságra (edit.almasy@ubbcluj.ro). 

Szociális esetek /orvosi papírok

2023 szeptember 4-8 között küldhetők el a titkárságra (edit.almasy@ubbcluj.ro).