BURSE

Regulamentul de burse poate fi consultat la adresa https://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/burse/regulament_burse iar cererea pentru acordarea bursei se descarcă de AICI.

REDUCERI TAXE DE ȘCOLARIZARE

În anumite condiții Universitate Babeș-Bolyai oferă reducerea taxei de școlarizare. Mai multe informații și condițiile se regăsesc în ACEST document, iar cererea poate fi descărcată de AICI.

Cereri – regulament și termene – 2023/2024

Termene limită de depunere a cererilor pentru încheierea situațiilor școlare la sfârșitul anului universitar 2022 – 2023(întrerupere de studii, prelungire de studii, transfer, reluarea studiilor, reînmatriculări) 

Cererile se trimit prin e-mail la secretariat (edit.almasy@ubbcluj.ro) , în perioada 6-10 septembrie 2021 (model). Nerespectarea acestor termene atrage după sine EXMATRICULAREA studentului, conform regulamentelor în vigoare.

După 24/48 ore de la verificarea respectării condițiilor specificate în regulamente, referitoare la întrerupere de studii, prelungire de studii, transfer, reluarea studiilor, reînmatriculări, studentul va putea achita eventualele taxe (reînmatriculare, transfer) pe platforma academicInfo sau după caz, cu alte metode (detalii efectuare plăți 0264-590801)

 Contracte studii anuale 

Se completează online, pe platforma academicInfo, se salvează, se semnează și se transmit prin e-mail la secretariat (edit.almasy@ubbcluj.ro), în perioada 25 septembrie –  6 octombrie 2023. 

Acte doveditoare pentru cazurile sociale/medicale (cazări în căminele studențești) 

Se transmit prin e-mail la secretariat (edit.almasy@ubbcluj.ro), în perioada 4-8 septembrie 2023