A Kihelyezett Tagozat titkárnője, Almásy Edit.

A hallgatók munkanapokon 9-12 óra között kereshetik fel a titkárságot. A hatékony ügyintézés érdekében arra kérjük a hallgatókat, hogy max. 2 személy legyen egyszerre a titkárságon.

Fontos megjegyezni, hogy a titkársági hirdetések (ösztöndíjasok listája, diákigazolvánok helyzete, stb.) a folyóson található hirdetőtáblákon mindig megjelennek, ezért először itt tájékozódjanak, mielőtt felkeresik a titkárságot. 

Úgy a tandíjak, mint a pótvizsgadíjak és esetlegesen egyéb illetékek kifizetése mindig postai utalványon kell történjen az alábbi számlaszámra, megjegyezve az összeg célját (Taxă de şcolarizare, Taxă de reexaminare, stb.)

BN Trezoreria Cluj-Napoca, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj

Cod fiscal 4305849

Cont IBAN RO35TREZ21620F330500XXXX

A tandíjak értéke 2400RON. A tandíjat 4 részletben lehet fizetni az alábbi határidők betartásával: október 15 - első részlet, december 15 - második részlet, március 15 - harmadik részlet és május 15 - utolsó részlet. A késésekre napi 0.07% kamatot kell fizetni. Amennyiben október 15-ig a teljes összeg kifizetésre kerül 10%-os kedvezményben részesülnek.

A pótvizsga díjak az egyes tantárgyak kreditpotjaitól függnek. 1 kreditpont értéke 40RON. A tantárgyak kreditpontjai leolvashatóka a honlap Szakok menüpontjából. A pótvizsgadíjak kifizetési bizonylatát, a pótvizsgára való jelentkezés előtt a titkárságra kell bevinni.

Hírek, hirdetések

Webometrics 2017

A hazai egyetemek közül 2017-ben is legelső helyen szerepel a BBTE a Webometrics (Ranking Web of World Universities) rangsorban - RANGSOR.

Jegyek

A kapott jegyek megtekintehtőek a https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ címen

ERASMUS vendégoktatás

Mits Péter és Mits Áron rendhagyó zenei órái május 3.-án és 4.-én. Felhívás ITT!

Tanárok értékelése

A tanárok értékelését a II. félévre az alábbi időszakokban kell megtenni: végzős évfolyamok esetében 2017.05.02-19 / a többi évfolyam esetében 2017.05.15-06.02

Felvételi 2017

2017-es felvételi információk

Galéria

 

 Csiky-kert Egyesület

Kérjük támogassa a Csiky-kert Egyesületet. Az alábbi képre kattintva elérhető a támogatási űrlap.

Please publish modules in offcanvas position.

Real Time Web Analytics