Bibliotecara instituţiei este Daradics Olga. Programul cu publicul este în zilele lucrătoare între orele 9-14. Cărţile se pot împrumuta pe o perioadă de 2 săptămâni.

Pentru accesul labibliotecă este necesară achiziţionarea, respectiv, reînnoirea anuală a permisului de bibliotecă. Permisul este valabil nu numai pentru biblioteca Extensiei Universitare Gheorgheni, ci şi pentru Biblioteca Centrală Universitară, precum şi pentru bibliotecile diferitelor facultăţi ale Universităţii Babeş-Bolyai.

Catalogul fondului propriu de aproximativ 9200 de volume poate fi consultat şi de pe calculatoarele amplasate în bibliotecă, iar prin Internet (http://aleph.bcucluj.ro:8991) pot fi consultate cataloagele Bibliotecii Centrale Universitare şi ale diferitelor facultăţi, fiind posibilă rezervarea volumelor dorite.

Vă rugăm să păstraţi liniştea în sala de lectură!

Știri, anunțuri

 

Webometrics 2017

UBB își păstrează poziția de lider al universităților românești în clasamentul Webometrics 2017 - CLASAMENT

 

Stimati colegi, profesori de geografie!
 
Vă invităm să vizitați, împreună cu elevii Dumneavoastră, Extensia Universitară Gheorgheni a Facultății de Geografie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” și Parcul Dendrologic Grădina Csiky. Veți avea ocazia să cunoașteți instituția și specializarea de Geografia Turismului, prin intermediul unei prezentări realizată de profesorii Extensiei. Vă rugăm să comunicați data vizitei, cu două săptămâni înainte, domnului laborant Hobaj József, la adresa de e-mail: hobaj_jozsef@yahoo.com

 

Note

Notele primite pot fi vizualizate la adresa https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/.

 

Media

 

 Asociația Grădina Csiky

Vă rugăm sprijiniți asociația noastră. Formularul de sprijin se deschide cu click pe imaginea de mai jos.

Please publish modules in offcanvas position.