Intézményünk könyvtárosnője Daradics Olga. A könyvtár a hallgatók számára munkanapokon 9-14 óra közt nyitott. A könyvek kölcsönzési ideje 2 hét.

A könyvtár használatához szükséges kiváltani és évente felújítani a könyvtári igazolványt. A kiváltott igazolvány belépési és felhasználási jogot ad nem csak Kihelyezett Tagozatunk, de a Kolozsvári Egyetemi Könyvtár, valamint a Babeş-Bolyai Tudományegyetem összes karának könyvtárához is.

A helyi könyvtár mintegy 9200 kötetének lajstromát, az olvasóteremben elhelyezett számítógépeken is lehet böngészni, valamint úgy a Kolozsvári Egyetemi Könyvtár, mint a Földrajz Kar és egyéb karok könyvállományát Interneten keresztül lehet tanulmányozni és kölcsönzés céljából lefoglalni (http://aleph.bcucluj.ro:8991).

A könyvtár csendjét kérjük tiszteletben tartani!

Hírek, hirdetések

 

Webometrics 2017

A hazai egyetemek közül 2017-ben is legelső helyen szerepel a BBTE a Webometrics (Ranking Web of World Universities) rangsorban - RANGSOR.

 

Tisztelt kollégák, földrajztanárok!

Lehetőségük van, hogy a BBTE Gyergyószentmiklósi Tagozatát, az itt történő turisztikai képzést, valamint az intézményt övező Csiky-kert dendrológiai parkot iskolájuk 11-12.-es (nem csak) diákjai személyesen és szakszerű bemutatással megismerjék. 
Látogatásuk időpontját két héttel azelőtt jelezzék Hobaj József laboránsnak a következő e-mail címen: hobaj_jozsef@yahoo.com

 

Galéria

 

Jegyek

A kapott jegyek megtekintehtőek a https://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/ címen

 

Csiky-kert Egyesület

Kérjük támogassa a Csiky-kert Egyesületet. Az alábbi képre kattintva elérhető a támogatási űrlap.

Please publish modules in offcanvas position.

Real Time Web Analytics